sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Volyymiripsienpidennykset

Olen joskus miettinyt, kuinka ihanaa olisi omistaa pitkät ja tuuheat ripset, sillä omat ripseni ovat luonnostaan todella vaaleat ja huomaamattomat. Nyt sain kuitenkin mahdollisuuden näyttäviin ripsiin, sillä pääsen tekemään yhteistyötä Kauneuskeskus IHANA:n kanssa. Heidän kauttaan saan ripsienpidennykset eli volyymiripset, joita huollan tasaisin väliajoin kauneuskeskuksessa.
Untitled collage (1)
Ripsienpidennykset helpottavat arkea, sillä niiden kanssa ei tarvitse laittaa ripsiväriä ollenkaan, ja ripset näyttävät ympäri vuorokauden tuuheilta ja pitkiltä. Alkuun ripsiin piti vähän totutella, sillä kasvoja ei saa hieroa silmien alueelta niin kuin ennen, etteivät ripset irtoaisi, mutta pian siihenkin tottuu.

Ensimmäisistä ripsienpidennyksistäni pyysin aika luonnolliset, sillä en halunnut heti ensimmäisistä volyymiripsistäni liian erottuvia. Parin viikon päästä menin ensimmäiseen ripsihuoltoon, jossa otin ripsiin lisää pituutta ja tuuheutta. Nyt ripsissäni on pituutta 11 mm ja näistä olen tykännyt. Ripsihuollossa on myös kiva käydä, sillä työntekijät ovat Kauneuskeskus IHANA:ssa mukavia ja ammattitaitoisia ja luotan heidän osaamiseensa.

Ensimmäisellä kerralla ripsienlaiton yhteydessä myös kulmani värjättiin, joten kulmiakaan mun ei siis tarvinnut meikata vähään aikaan. Kulmien värjäystä aion ehkä vielä jossain vaiheessa ottaa uudestaan, sillä myös mun kulmat ovat luonnostaan todella vaaleat, ja värjättyjen kulmien kanssa ei tarvitse huolehtia kulmien meikkaamisesta joka aamu ja voi ilman meikkiä näyttää myös omasta mielestä hyvältä.
A IMG_7621 1

2 kommenttia: