maanantai 16. kesäkuuta 2014

Mökillä

IMG_5945
IMG_5756 2
IMG_5818 2
IMG_6218 1
IMG_6215 2

IMG_6326 2
IMG_6388 2
IMG_6389 2
IMG_5625

5 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia, oot tosi nätti!!

    Olis hauska kuulla lisää tost sun kesätyöstä, mitä myyt, onko siinä provisiopalkka jne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Joo, siis siinä on vaihtoehtona että ottaako pelkän provisiopalkan, vai sitten tuntipalkan ja pienemmän provikan. Mä en tiedä kumman mä vielä otan, se katotaan sitten lopuksi, että kummalla vaihtoehdolla ansaitsis enemmän rahaa. Tossa tuntipalkassa on vaan se huono puoli, että siinä on semmoset myyntitavoitteet, eli jos et myy jonakin tuntina sitä vaadittua määrää, niin et siltä tunnilta saa ollenkaan sitä tuntipalkkaa. Se meidän pomo sanoi, että nykyään lähes kaikilla on tuo provisiopalkka, niin mä luulen että itekkin tuun ottamaan sen. Tähän mennessä oon myynyt Viherpiha-lehteä ja Kauneus & Terveys -lehteä, tokihan on siellä muitakin vaihtoehtoja. Ja ensimmäisinä päivinä aloitetaan myymällä semmosia halpoja 20€ paketteja, ja tänään pääsin jo myymään 25€ paketteja, eli sitä hintaa voidaan kans nostaa pikku hiljaa. Tänään mulla meni hyvin, eli sain myytyy 7 pakettia, joista yksi oli 20€:n paketti ja loput 25€. Pomo kehui, että myin tänään tosi paljon siihen nähden, että oon tokaa päivää töissä, niin sain siltä palkkioksi jätski/suklaapatukkakupongin Ärrälle ja Sunrise Avenuen levyn :)

      Poista
    2. oho, siinähän sit tienaa ihan hyvin! pitää kattoo jos täältä pääkaupunkiseudult löytys kans jotain tollasta ens kesäks. :) Kesätyöpaikkoi on yleisest ottaen nii hirveen vähä, ainakaa nuorille!

      Poista
    3. Niin, no siinä tienaa ihan hyvin, jos osaa myydä. Yhdestä 20€ paketista saa itselleen n. 3,5€, 25€:n paketista n. 4,5€ ja 30€ paketista n. 5,5€, mutta tokihan noi palkat on ihan yrityskohtaisia. Nyt kun oon ollut töissä viisi päivää, niin tähän mennessä oon tienannut n. 140€. Eli jos jatkan samaan malliin, niin luultavasti tuun saamaan tältä kahdelta viikolta (tai oikeastaan yhdeksältä päivältä) vähintäänkin 200€. Toi on ihan totta, että kesätyöpaikkoja on nuorille tosi vähän ja niihin on tosi vaikeeta päästä, varsinkin 15-vuotiaana. Mutta tonne puhelinmyyntiin on tosi helppoo päästä, sinne on kuitenkin lähes aina vapaana paikkoja. Mun piti vaan täyttää hakemus netissä, ja jo heti samana iltana sain kutsun haastatteluun. Haastattelussa vaan piti täyttää yks lappu ja sit se pomo kerto miten se homma toimii, ja se oli melkein sillä jo sit valmis. Se ei kysellyt melkein mitään, lähinnä vaan itse kertoi kaikkea, joten en tiedä voiko sitä edes haastatteluksi kutsua ;D Mutta tosi helppo oli kyllä päästä sinne, ja mä hain tonne vasta toukokuussa, kun silloin vasta sain älynväläyksen, että jospa hakisin kesätöitä :D Muihin kesätyöpaikkoihinhan hakemukset täytyy lähettää jo vuoden alussa, mutta puhelinmyynnissä ei ole niin väliä, milloin hakee sinne.

      Poista
    4. Aa okei, hyvä tietää! :)

      Poista