sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kesäfiilistelyä

aa2
aa
a IMG_8297
aIMG_8282
aIMG_8355
Collage
 
Moi!
Tää viikko on kulunut suurimmaksi osaksi treeneissä ja niiden jälkeen rannalla. Säät on olleet niiin ihanat, vihdoin on päässyt nauttiin oikeen kunnolla lämmöstä! Me ollaankin käyty lähes joka päivä rannalla tällä viikolla, kerrankos sitä kun on näin hyvät säät.

Huomenna meillä alkaa tehoviikko, joka on vähän niin kuin leiri, mutta kestää vaan viikon. Siinä on siis sama määrä harjoituksia kuin leirillä, eli päivässä kaksi jäätä, tanssi ja oheinen, ja viikonloppu on vapaata. Harmittaa vaan vähän kun ne luistimet ei oo vieläkään tulleet sieltä tehtaalta, niin en oo päässyt vielä totuttelemaan niihin. No, toivotaan että ne sieltä piakkoin tulis.

4 kommenttia:

  1. oho, kestääpäs niillä sun luistimilla... Ootko kysyny sielt tehtaalta tai mistä ne tilasit et jos ne on vaik jääny jumiin tulliin tai jonnekin? Yleensä kai tollasil lähetyksil on joku seurantanumero et lähettäjä pystyy kattoon missäpäin se paketti menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo me ollaan pyydetty sitä Golden Skatea kysymään että missä ne luistimet menee, mutta ilmeisesti ei oo tullut vielä vastausta. Tänään kuulin yhdeltä meidän ryhmäläiseltä että Edea on nyt lomalla ja että ne jatkaa taas elokuussa, joten saan ne luistimet varmaan vasta joskus silloin elokuussa (eli ne ei oo siis varmaan laittanut niitä postiin vielä).

      Poista
    2. ok no eiköhän ne sielt sit jossai vaihees tuu. Jouluks viimestää ;-)

      Poista