perjantai 4. maaliskuuta 2016

PM 2016, Tanska

PicMonkey Collage 2
PicMonkey Collage
Untitled
kuva: Elina Paasonen 

Moi!
Viime viikolla kilpailin PM-kilpailuissa Aalborgissa, Tanskassa. Kisa meni kokonaisuudessaan tosi hyvin ja voitin SM-junioreiden Pohjoismaiden mestaruuden. Lyhytohjelma onnistui kolmoisflipin pientä vajautta ja askelsarjan pieniä virheitä lukuunottamatta tosi hyvin, ja olin lyhkärin jälkeen kolmannella sijalla. Vapaaohjelmassa onnistuin tekemään melko ehjän kokonaisuuden ja nousin vapaaohjelman ansiosta kilpailun voittoon. Vapaaohjelman jälkeen olin hieman pettynyt joihinkin ohjelmaani tulleisiin virheisiin, sillä odotin itseltäni parempaa suoritusta ja tiesin että voisin pystyä vielä parempaan. Kun sarjan viimeinen luistelija oli luistellut ja selvisi että olin juuri voittanut kultaa, olin tosi yllättynyt, sillä en ollut ollenkaan osannut odottaa etenkään kultamitalia.

Kisojen jälkeen me käytiin kiertelemässä Aalborgin keskustassa.
IMG_7622 2
IMG_7624 2
IMG_7625 2
IMG_7632 2
IMG_7633 2
IMG_7643 2
IMG_7652 2
IMG_7656 2
Kotona Tampereella me oltiin yhden aikaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Meillä oli Tukholmassa niin lyhyt vaihto, että meidän epäonneksemme meidän matkalaukut eivät ehtineet siihen koneeseen millä me lennettiin kotiin Tampereelle, joten me sitten jouduttiin lähtemään lentokentältä kotiin ilman matkalaukkuja :D Matkalaukkujen tulemista odoteltiin sitten koko seuraava päiväkin, ja sain oman laukkuni vasta maanantaina 12 aikaan yöllä. Mun oli tarkoitus mennä maanantaina treeneihin, mutta kun luistimet olivat siellä matkalaukussa, niin jäivät sitten treenit siltä päivältä väliin. Mutta onneksi tää matkalaukkujuttu kävi vasta kotiin tullessa eikä kisoihin mennessä, sillä ilman luistimia ja pukuja olis vähän hankala kilpailla! :D

Vajaan viikon päästä suuntaan kauden viimeisiin kilpailuihin Innsbruckiin, Itävaltaan ja reissu kestää kokonaisuudessaan kuusi päivää. Yleensä kisareissut kestävät neljä päivää, joten toi tuleva reissu on ehkä pisin kisamatka mitä mulla on tähän asti ollut.

1 kommentti:

  1. Tosi paljon onnea kultamitalista, yay!! :) :) Ja tsemppiä tuleviin kisoihin! :)

    VastaaPoista