sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Sunday

aIMG_4932
aIMG_4987
aIMG_4993
Moi!
Haluun ihan ekaks kiittää kaikkia edelliseen postaukseen kommentoineita! Te rohkaisitte mua ja saitte mut vakuuttuneeksi siitä, että kilpailen ensi kaudella SM-senioreissa! :) Tällä viikolla olen pystynyt hyppimään jäällä hyppyjä, mutta tavallista vähemmän. Mulla on nyt vasen polvi enemmän kipeä kuin oikea, joten en voi tehdä akselia, salkkovia tai tulppia juuri yhtään, sillä niissä ponnistus lähtee vasemmalta jalalta. Rittiä, flippiä ja lutzia pystyn tekemään, mutta en saa tehdä niistä kuitenkaan kovin montaa toistoa jään aikana. Ne hypyt, mitä oon saanut tehdä on menneet hyvin, ja kolmoislutzia tein tällä viikolla ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon. Oheisissa en hypi tai juokse ollenkaan, niin ne polvet eivät rasitu liikaa.

8 kommenttia:

  1. Tosi nättejä noi kuvat susta! :-)

    VastaaPoista
  2. Kaunis Joanna!! Tekisitkö sellasen postauksen johon laittasit jotain sun suosikkiluistelu ohjelmia youtubesta ja kerrot miks ne on susta hyviä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos ehdotuksesta, täytyy katsoa jos ton joskus tekisin :)

      Poista
  3. nii ja piti viel lisätä et sulle sopii hirmu hyvin tollanen meikki. Musta jotkut meikkaa ihan liikaa, esim kulmat saattaa olla tosi vahvat ja liian "piirretyt". Mutta sulla on kiva luonnollinen meikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Niin, munkin mielestä liian tummat tai piirretyt kulmat on kauheita, ja sit esim. jos on vaaleet hiukset ja tekee vaikka mustat kulmat, niin se on ihan järkyttävää :D Mutta kiva jos tykkäsit mun meikistä! :)

      Poista
  4. Ihania kuvia! Oot kaunis <3

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista