perjantai 1. toukokuuta 2015

Golden Skaten vaatemallisto

Moi!
Viime sunnuntaina oltiin Pinjan kanssa Golden Skatessa vaatemalleina. Tässä postauksessa esittelen ne kuvat.

Collage 4
Pidän erityisesti tän mekon väristä ja tosta selkäosasta, sekä noi pitsit on kans kivoja!
Collage 7
Collage 12
Collage 5
Collage 3
Tän puvun selkäosa on myöskin mun mielestä tosi kiva, sekä tietysti tässä on raikas väri!
Collage 2
Collage 8
Mulla on itselläni tuollainen vasemmassa kuvassa oleva kietaisutakki ja oon todennut sen tosi hyväksi! Siitä näkyy kivasti puku alta ja sen voi säätää itselleen sopivan kireelle.
Collage 11
a 097 2
Tää asukokonaisuus on mun mielestä tosi hauska! Noissa housuissa lukee englanniksi kaikki hyppyjen nimet, ja "taskut" on strassattu niin housuissa kuin takissakin.
Collage 6
Tuo vasemman puoleinen Sagesterin paita on yks mun lemppareista. Se on tosi mukavaa materiaalia ja istuu hyvin päälle. Lisäksi sen paidan selkäosassa lukee valkoisin kirjaimin: "Now you can be the best". Myös noi shortsit on kivat ja sopii hyvin paidan tai topin kanssa :)

Jos kiinnostuitte jostain vaatteesta, niin kaikki nää vaatteet löytyy Golden Skatesta. Alla on linkki Golden Skaten nettisivuille, josta näitä vaatteita voi tilata. Tai jos teidän tulee joskus käytyä Tampereella, niin toki voitte käydä siellä itse liikkeessäkin. Ihan kaikkia näitä kuvia ei varmaankaan vielä löydy Golden Skaten nettisivuilta, mutta kyllä ne sinne luultavasti lähiaikoina tulee. Ja jos tulee jotain kysyttävää jostain vaatteista, niin toki voin kertoa niistä lisää.

gs_6020

Kommenttiboksiin voitte kertoa, mitä piditte postauksesta ja mitkä olivat teidän suosikkivaatteenne :) Mutta nyt toivotan teille oikein hauskaa vappua!

6 kommenttia:

  1. Oi miten kauniita pukuja! <3 Ei kaikki ole välineurheilua mutta kyllä vaan nätit ja kivat vaatteet tuo ihan jotain uutta urheiluun :)
    • Life à la Annika •

    VastaaPoista
  2. Noi strassihousut hyppyjen nimillä on hauskat, istuvat tosi hyvin sulle! Kivoja kuvia kyllä kaikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jep, en oo ainakaan ite nähnyt kellään tommosia housuja!

      Poista
  3. Toi ensimmäinen puku on ihana!! ja sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista