sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Leireilyä Valkeakoskella

IMG_3031 3
Moi!
Tänään meillä loppui viikon mittainen luisteluleiri Valkeakoskella. Leiri meni hyvin, vähän vaan ärsytti kun polvikivut eivät ole vieläkään lähteneet. Oheisissa en hyppinyt tai juossut ollenkaan, etteivät ne polvet rasittuisi liikaa ja että pystyisin hyppimään jäällä. Jäälläkin jouduin välillä rajoittamaan tekemistäni, mutta onneksi löytyi aina kuitenkin jotain mitä pystyin tekemään. Me tehtiin paljon hyppyjä, sekä myös piruetteja ja askeleita. Ohjelmat tehtiin joka päivä kerran.
IMG_2794 2
IMG_2782
IMG_2881 4
Hotelli sijaitsi kivalla paikalla järven vieressä. Jäähalli oli ehkä neljänsadan metrin päästä hotellista, joten kävelymatka ei ollut pitkä.
IMG_2792 3
IMG_2804 3
IMG_2879 2
IMG_2828 3
IMG_3039 2
IMG_2786 2
IMG_2956 3
PicMonkey Collage
Leiriin kuului jääharjoittelun ja oheisten lisäksi joogaa ja pilatesta. Jooga oli yllättävän rankkaa, se tuntui oikeesti tosi paljon! Kaikki lihakset olikin jumissa jooga/pilatestunnin jälkeisenä päivänä... Ainakin itse oon ennen kuvitellut että jooga on semmosta rauhallista ja kevyttä, mutta ei näköjään ollutkaan :D Kyllä me kuitenkin myös rankkojen harjoituksien lisäksi tehtiin meditaatio- ja rentoutumistunti.
PicMonkey Collage 2
1. Lauantaina me päästiin treenien jälkeen paljuun, oli kyllä rentouttavaa! Oispa meilläkin kotona tommonen... 2. Maustamattomasta maitorahkasta ja hedelmäsalaatista tuli mun uusi lemppariaamupala (tai miksei väli- ja iltapalakin)! Tykkään tosta tosi paljon ja lisäksi se on terveellistä, kannattaa kokeilla! Leirillä muutenkin tuli kiinnitettyä paljon huomiota terveelliseen syömiseen, sillä leirillä tajusin, että terveellinen ruoka voi myös oikeesti olla tosi hyvää. Ruuilla tuli syötyä enemmän salaattia kuin yleensä, ja aamu- ja iltapaloilla syödyn sokerin ja vaalean leivän määrä väheni noiden terveellisten vaihtoehtojen myötä. 3. Leirin keskivaiheella olin aika poikki, mutta onneksi piristyin ja jaksoin hyvin loppuun saakka! (Kuva ei kyllä tällä kertaa liittynyt mitenkään tekstiin :D) 4. Ihanaa järvimaisemaa oli ilo kuvata!

Seuraavan kerran oon jäällä vasta kolmen viikon kuluttua, joten lomailun lisäksi teen kotona omatoimisia harkkoja. Mulla ei oo vielä oikeen mitään suunnitelmia lomalle, joten ainakin ehdin postailemaan useasti. Jos teillä on jotain postaustoiveita mitä haluaisitte mun toteuttavan, niin ehdottakaa kommenttiboksiin! :)

4 kommenttia:

  1. Voi, että sulla on kipeät polvet! :( Mullakin oli nuorempana, mutta kivut helpottivat, kun kasvu pysähtyi ja pystyi luistelemaan tosi hyvin sen jälkeen. Mä tykkään leireilystä aivan sairaasti. Muutama kesä tuli vietettyä Vierumäellä ja edelleenkin sinne mieli tekisi, mutta olen jo vähän too-old sinne. :D Tosi kiva blogi sulla!

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivotaan että mullakin nää kivut helpottais kasvun pysähtymisen myötä... Mä tykkään myös leireistä!

      Poista
  2. Sun urheilullisuus inspiroi muakin nostaan itteni ylös ja lähteen juoksulenkille. :D Itteeni harmittaa, kun oon joskus ollu ihan hyvässäkin kunnossa, kun vedin yläasteella vatsalihastestistä kympin ja sillee. Vois kait omaan blogiin kirjoittaa kuntotavoitteista ja tälläsistä. :D Hedelmäsalaatti on muuten tosi hyvää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Jep, en oo ennen tajunnutkaan kuinka hyvää hedelmäsalaatti on. Pitäis varmaan syödä sitä useemmin!

      Poista