maanantai 29. kesäkuuta 2015

Tornihotellissa

PicMonkey Collage
IMG_3155 2
IMG_3107 2
IMG_3058 2
IMG_3129
IMG_3134 2
IMG_3089 2
IMG_3104 3
IMG_3055
PicMonkey Collage 2
Moi!
Eilen vietettiin kiva päivä äidin ja Pinjan kanssa kierrellen eri puolella Tamperetta. Heräsin joskus kahdeksan aikoihin ja yhdentoista jälkeen lähdettiin matkaan. Ensin käytiin meidän mummilla, jonka jälkeen suunnattiin Tornihotelliin. Tornihotellin jälkeen käytiin Kontissa ja Radiokirppiksellä (molemmat kirppareita), torilla syömässä mustaamakkaraa, vietiin Pinja Pispalaan sen kesätöihin ja lopuksi ennen kotiinmenoa käytiin Lidlissä. Eli paljon ehdittiin päivän aikana tehdä! :D

Tornihotelli on tosi kiva paikka ja siellä ylhäällä 26:nnessa kerroksessa oli kiva nauttia auringonpaisteesta. Ensimmäistä kertaa tänä kesänä sain laittaa shortsit ja topin päälle, sillä eilen oli ehkä lämpimin sää tähän mennessä! Tänään taas sataa vettä... Ostettiin siellä Tornissa jäätelöt, jotka olivat kyllä ihan ylihinnoiteltuja (maksoi 5€ yks jäätelö). Tornissa oli tosi viihtyisät tilat ja sieltä korkeelta näki hyvin kaikkialle Tampereelle. Eli jos joskus käytte Tampereella, niin suosittelen käymään tuolla Torni Hotellissa!

Löysin kirpparilta muutaman jutun, mutta esittelen ne sitten tulevassa postauksessa. Nyt moikka! :)

16 kommenttia:

  1. ois kiva jos tekisit treenirutiini videon/postauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, kiitti ehdotuksesta! Tarkotatko treenirutiinilla sitä, että tekisin postauksen tän hetkisistä omatoimisista harjoituksista mitä teen kesän aikana kotona, vai että tekisin ton postauksen sitten, kun meidän oman seuran treenit ja kisakausi alkaa? Toivottavasti tajusit mun kysymyksen :D

      Poista
  2. Torni on kyllä niin ihana paikka ja niin kauniit näkymät! Tosi kivoja kuvia :-)

    http://janica-spreadyourwings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niimpä, etenkin kesällä lämpimällä säällä siellä on ihana ottaa aurinkoo!

      Poista
  3. Ihanan näköistä, täytyy käydä kurkkaamassa sitten kun viikonloppuloma tampereella toteutuu! :) Mukavan oloinen blogi sinulla!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. reissaan tänä kesänä Oulu - Tampere väliä paljon, ja oon monesti etelässä ajatellut et ois siistiä päästä käymään tornihotellin yläkerroksessa! Pitääpä käydä tsekkaamassa joku kerta vielä tän kesän aikana, hienon näkönen paikka. :)


    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, siellä tosiaan kannattaa käydä, on sen verran hieno paikka!

      Poista
  5. Onpa kauniit näkymät<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva blogi!! Tykkään paljon vaikken aina kommentoikaan. Ihana huone sulla ja kivoja ostoksia olit shoppaillu! :) Tykkään niin kuvista kuin sun teksteistäki.

    VastaaPoista
  7. Blogisi pääsi kuuden parhaan joukkoon mun linkkaa blogisi-postauksessa! :)

    --->www.venla-cecilia.blogspot.com

    VastaaPoista