tiistai 16. kesäkuuta 2015

Mökkikuvia #2

IMG_1994
IMG_1603
IMG_2058
IMG_2120
IMG_2171
IMG_1428 2
IMG_2185
IMG_2198
Moi!
Tässä vielä loput kuvat mökiltä. Ylimmät kuvat on otettu vähän kauempana meidän mökistä. Me löydettiin tommonen punainen lato ja käytettiin sitä taustana, kun ainakaan täällä kaupunkialueella ei tommosia löydy! :D Oli kiva kun oli aika lämmin ja aurinko paistoi, toisin kuin nyt viime päivinä... Mökillä yleensä äiti tekee meille tommosen ihanan aamupalan. On kiva herätä, kun joku on laittanut aamiaispöydän valmiiksi ♥ Mökillä ehkä yks kivoin asia mun mielestä on valokuvaaminen, koska siellä on tosi kivoja taustoja ja muutenkin paljon kuvattavaa. Netti toimii mökillä aika hitaasti, joten ainakin tulee tehtyä muuta kuin vain tietokoneen tai kännykän näpräämistä (kotona sitä tulee tehtyä jo ihan tarpeeksi).

Mitä piditte kuvista? :)

9 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja oot tosi kaunis! :-)

    VastaaPoista
  2. Onks sulla joku treeniohjelma lomalla, vai voitko vai hölläillä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me saadaan pitää kaks viikkoo ihan kunnon lomaa, milloin ei tarvii tehdä yhtään mitään. Loput viikot ollaan joko kesäleireillä tai tehdään omatoimisia oheisharjoituksia, mitkä valmentajat ovat tehneet :)

      Poista
  3. ihanan kesäisiä mökkikuvia! :3
    http://iltakahvilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Sulla on ihan superkiva blogi! Tuli koluttua noita "taitoluistelu" tunnisteen postauksia läpi tässä näin ja ikävä jäälle iski saman tien :-D Tosi nättejä kuvia!

    http://12-waystolive.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Oot ihan sairaan söpö! ♥__♥ Ja ihanan valoisia kuvia. :-)

    http://pirstaloitunut.blogspot.fi/

    VastaaPoista