lauantai 15. elokuuta 2015

Uusi läppäri + kuvia viime viikoilta

Moi!
Viime torstaina mä ostin ittelleni uuden läppärin, koska lukiossa jokaisella täytyy olla oma kannettava tietokone mukana oppitunneilla. Mulla on ollut jo 10-vuotiaasta lähtien oma läppäri. mutta sen akussa on jotain vikaa, joten sen täytyy olla koko ajan latauksessa. Se on myös aika iso ja painava, joten sitä olis inhottava raahata koulussa. On siinä ollut muitakin ongelmia ton akun lisäksi, mutta tähän asti oon kuitenkin pärjännyt sillä hyvin, mutta nyt oli kuitenkin pakko ostaa uusi ton koulujutun takia.
IMG_9619 4
IMG_9636 3

Ostin siis HP:n Pavilion -merkkisen läppärin ja maksoin tästä 400€ (alkuperäinen hinta oli 500€). Tää on mun vanhaa läppäriä puolet ohuempi, ainakin kilon kevyempi ja muutenkin kooltaan vähän pienempi, joten tätä on helppo kantaa koulussa mukana. Tähän aikaan vuodesta näitä tän kokoisia läppäreitä on vähän haastava löytää. kun monet muutkin opiskelijat etsivät näin koulujen alun aikaan itselleen uutta konetta. Tääkin läppäri oli ihan viimeinen kappale siellä kaupassa!

Nyt jaan teille muutamia kuvia mun kännykästä viime viikkojen ajalta.
PicMonkey Collage 10
1.&2. Pari viikkoo sitten mulla oli kesätyöt Kukkaisviikoilla. Päivisin treenasin muutaman tunnin, jonka jälkeen menin illaksi kesätöihin. Kesätyö kesti kaksi viikkoa. Mun työtehtäviin kuului pääosin info-pisteellä työskentely, yleisestä siisteydestä huolehtiminen ja Facebookin ja Instagramin päivittäminen. Ennen Kukkaisviikkojen alkua jaoin myös paljon käsiohjelmia ja julisteita ympäri keskustaa. / 3. Oli tosi kiva, kun me työntekijät saatiin syödä joka päivä ilmaiseksi kulttuuriravintola Kivessä. Sen viikon aikana ehti hyvin käymään lähes koko listan ruuat läpi :D / 4. Kukkaisviikot huipentuivat upeaan sambakulkueeseen. Tanssijoilla oli kaikilla tosi hienot ja näyttävät vaatteet. Joillakin tanssijoilla oli päällään vaan semmoset pienet bikinimalliset asut, ja ulkona oli sillon tosi kylmä, joten ihmettelen että miten ne tarkeni!
PicMonkey Collage 11
5. Ihania kaverikoiria Kukkaisviikoilla lemmikkipäivänä ♥ / 6. Uusien koulukirjojen päällystämistä / 7. Mä en yleensä lue kirjoja, mutta loman aikana mä luin kaks kirjaa. Kuvassa oleva Salla Simukan Toisaalla-kirja on jatko-osa Jäljellä-nimisestä kirjasta. Molemmat kirjat oli tosi hyviä, suosittelen! / 8. Täytetty rinkeli välipalaksi ja Frendien kattomista tv:stä. Mun jalkakin pääsi tällä kertaa kuvaan :D

11 kommenttia:

  1. Mun pitäis kanssa hommailla uutta konetta, kun tää nykyinen alkaa olee aika h-i-d-a-s.. En vain tiedä millainen kannattaisi hommailla..

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin meni uuden koneen ettimiseen jonkin aikaa. Sit kun tajusin, että haluan vähän pienemmän läppärin, niin laitoin Gigantin nettisivuilla sinne tietokonehakuun niin, että hakutuloksista tulee ainoostaan semmosii vähän pienempikokoisia läppäreitä, niin niiden vertaileminen oli helpompaa. Kannattaa miettiä. minkälaisen koneen tarvitset: ohuen, pienen, vähän suuremman, kevyen, pelejen pelaamiseen hyvin soveltuvan koneen vai semmosen, mikä on tarkoitettu vaan nettiselailuun? Kannattaa myös miettiä, kuinka paljon on valmis maksamaan koneesta.

      Poista
  2. Tää oli kiva postaus! Tsemppii lukioon! T: Abi : )

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus :) Koska saat kipsin pois ja pääsetkö milloin taas jäälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Saan kipsin pois tän viikon perjantaina (21.8.) ja sen jälkeen saan kahdeksi viikoksi ilmalastan. Luulen, että en pääse ihan heti jäälle kun ilmalasta on otettu pois, mutta en oo kuitenkaan ihan varma. Eli tästä päivästä katsottuna pääsen aikaisintaan kolmen viikon päästä jäälle, mutta voi mennä pidempäänkin.

      Poista
  4. Vaikuttaa aika näppärältä toi läppis! Millast lukiossa on ollu? Mitä kursseja sulla on nyt? Paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tää on kätevä! Lukiossa on ollut kivaa ja on ollu kiva tutustuu uusiin ihmisiin. Oppiaineita on päivässä paljon vähemmän kun yläasteella, joten ei tarvii kantaa niin monia kirjoja. On myös helpompi tehä läksyjä, kun on vaan muutama aine, niin niihin sitten pystyy keskittymään paremmin. Ja sit lukiossa on vapaampaa, mutta selvästi enemmän vastuuta itsellään. Mulla on tässä jaksossa kemiaa, maantietoo, psykologiaa, ruotsia ja opoo + aamuvalmennukset (oman lajin aamutreenit). Kiitos!

      Poista
  5. Haastoin sut, saa tehdä jos haluaa (: http://lillislifee.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva postaus ! :3 oot kyllä niin kaunis.. ♥! ja tykkään sun kirjotustyylistä :)!

    VastaaPoista
  7. Se on tärkeää, että tietokone toimii hyvin ja nopeasti. Meillä ei kannettavaa tietokonetta ole, vaan aivan perinteinen pöytäkone. Olisi tarkoitus sille teettää muistin tyhjennys. Uskon, että on niin paljon tavaraa kertynyt vuosien varrella, että meillä se temppuilee siitä syystä. Onnea uudesta tietokoneesta.

    VastaaPoista