keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Kuulumisia viime viikoilta

IMG_9031 3
a IMG_8897 2
PicMonkey Collage 7
Moi!
Viime viikolla me käytiin eräässä ruusutarhassa, kun mun siskolla Pinjalla oli lehtihaastattelu siellä,
niin me mentiin äidin kanssa sinne mukaan. Pinjaa haastateltiin sen lauluharrastuksesta ja kyseinen haastattelu löytyy tämän päiväisestä (22.7.) Aamulehden Meno Ministä.
a IMG_8712 2
a IMG_9412 2
a IMG_8666 2a PicMonkey Collage
1. & 2. Viime viikonloppuna me oltiin kavereiden kanssa piknikillä keskustassa samaan aikaan kun siinä vieressä oli Tammerfestit menossa, ja sinne meidän piknik-paikalle kuuluikin jonkin verran sitä konserttia. / 3. Aamu on kiva aloittaa tämmösellä lautasella / 4. Tänään treeneissä kesken meidän jään alkoi soimaan palohälytys, joten me jouduttiin meneen ulos odottaan palomiesten tuloa. Ei siellä hallissa sitten ilmeisesti ollut mitään (tai ainakaan juuri siinä hallissa missä me treenattiin) ja saatiin hetken päästä mennä takaisin jäälle.
a Joanna
kuva: Kari Luukkonen

Maanantaina meillä alkoi taas treenit. Eihän siitä ookkaan kun kolme viikkoa, kun oon viimeksi ollut jäällä! :D Ekana päivänä mulla oli joissakin kaksoishypyissäkin tekniikkaongelmia (siis joo kyllä mä ne pääsin, mutta kolmoishyppyjä ajatellen tekniikka ei niissä ollut ihan kunnossa). Salkkovia ja akselia en nyt varmaan vähään aikaan voi tehdä ollenkaan, koska toi oikea polvi tulee tosi kipeeksi jo yhdestä yksöisakselista. 

Mun piti tänään saada uudet luistimet, mutta sitten se tehdas olikin vahingossa lähettänyt mulle väärän malliset luistimet, niin nyt joudun odottaan taas lisää... Ei oo ehkä kaikkein paras aika vaihtaa luistimia juuri ennen kisakauden alkua. mutta eihän tässä muutkaan asiat oo menneet suunnitelmien mukaisesti, kun noi polvivaivat on häirinneet mun kauteen valmistautumista. Vähän vaikee lähtee tekemään kisoissa ohjelmaa jossa on hyppyjä, mitä en oo voinut ollenkaan harjoitella, sekä kun en voi tehdä oheisissa mitään hyppyjä tai juosta, niin ohjelmakunto ei tosiaankaan oo semmonen kuin kisakaudella pitäis olla.

Yllä oleva kuva on Valkeakosken leiriltä, ja laitan tulevissa postauksissa muutaman muunkin kuvan sieltä! :)

4 kommenttia:

  1. Harmi noi sun luistimet ja polvi! Oliko sun vanhat luistimet pienet vai päätitkö vaihtaa johonkin toiseen malliin? Ei mikään paras mahdollinen lähtö uuteen kauteen, mutta vaikeuksien kautta voittoon, niinhän se monesti menee :) Tsemppiä tulevaan kauteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :( En oo vaihtamassa luistinmallia ja vanhat on vielä mulle sopivan kokoset. Yleensä vaihdan luistimia vuoden välein, koska ei ne välttämättä kestä kahta kautta, kun ne alkaa pehmeneen ja lopulta ei oo enää niin tukevat. Jep, kyllä se vielä tästä :) Kiitos!

      Poista
  2. Tsemppiä ja paranemisia!! Kyl se siitä!

    VastaaPoista